Politie haalt asociale alcomobilist van de weg in Rotterdam

donderdag 2 juli 2020 13:09

Rotterdam – De politie heeft donderdagmorgen vroeg een automobilist van de weg gehaald die asociaal rijgedrag vertoonde en onder invloed verkeerde.

Cameratoezicht kreeg het voertuig in beeld en constateerde het asociale rijgedrag van de bestuurder. Voor het langste gedeelte van de rit door het centrum van Rotterdam kon Cameratoezicht het voertuig volgen, maar verloor deze uiteindelijk toch uit het oog. Niet veel later zagen agenten de auto rijden en stopten deze bij de Westzeedijk.

De automobilist bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ook stond er nog een boete van 460 euro open. De man werd aangehouden en de vriendin die bij hem in de auto zat, moest een andere manier vinden om thuis te komen.


Bron foto: Politie Rotterdam Delfshaven

 

0 reacties

Politie haalt asociale alcomobilist van de weg in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdagmorgen vroeg een automobilist van de weg gehaald die asociaal rijgedrag vertoonde en onder invloed verkeerde.

Cameratoezicht kreeg het voertuig in beeld en constateerde het asociale rijgedrag van de bestuurder. Voor het langste gedeelte van de rit door het centrum van Rotterdam kon Cameratoezicht het voertuig volgen, maar verloor deze uiteindelijk toch uit het oog. Niet veel later zagen agenten de auto rijden en stopten deze bij de Westzeedijk.

De automobilist bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ook stond er nog een boete van 460 euro open. De man werd aangehouden en de vriendin die bij hem in de auto zat, moest een andere manier vinden om thuis te komen.


Bron foto: Politie Rotterdam Delfshaven

 

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Woerden - Vrijdagmiddag 7 augustus rond 15.55 uur was brand ontstaan bij schroothandel De Bruin Recycling in aan de Ampereweg in Woerden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Brandweer heeft de brand gecontroleerd en nablus-werkzaamheden uitgevoerd....

Grote schuurbrand vol met hooi Kerkweg Reeuwijk

Grote schuurbrand vol met hooi Kerkweg Reeuwijk

Reeuwijk - Vrijdagmorgen 7 augustus rond 2.05 uur heeft een felle brand een hooischuur achter een woning aan de Kerkweg in Reeuwijk in de as gelegd. De brand brak omstreeks 01.45 uur uit en greep snel om zich heen. Metershoge vlammen waren in de wijde omgeving te...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!