Melding brandgerucht blijkt loos Ets Capelle aan den IJssel

zaterdag 4 juli 2020 22:56

Capelle aan den IJssel – De brandweer kreeg zaterdagavond omstreeks 21.40 uur een warrige melding van een mogelijke brand in een woning aan de Ets binnen. De centralist vertrouwde het niet en stuurde met spoed een tankautospuit ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse werd er een onderzoek ingesteld, er werd echter niets aangetroffen. Voor de zekerheid heeft de brandweer en de politie nog onderzoek gedaan in de portieken maar ook dit leverde niets op. De melder nam eveneens niet meer op toen de centralist terugbelde.

Voor nu lijkt het op een valse melding


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Melding brandgerucht blijkt loos Ets Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer kreeg zaterdagavond omstreeks 21.40 uur een warrige melding van een mogelijke brand in een woning aan de Ets binnen. De centralist vertrouwde het niet en stuurde met spoed een tankautospuit ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse werd er een onderzoek ingesteld, er werd echter niets aangetroffen. Voor de zekerheid heeft de brandweer en de politie nog onderzoek gedaan in de portieken maar ook dit leverde niets op. De melder nam eveneens niet meer op toen de centralist terugbelde.

Voor nu lijkt het op een valse melding


 

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Woerden - Vrijdagmiddag 7 augustus rond 15.55 uur was brand ontstaan bij schroothandel De Bruin Recycling in aan de Ampereweg in Woerden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Brandweer heeft de brand gecontroleerd en nablus-werkzaamheden uitgevoerd....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!