Ruim 100 automobilisten bekeurd voor rijden over vrachtwagenstrook Terbregseplein A20 Rotterdam

zondag 5 juli 2020 14:28

Rotterdam – Vanwege werkzaamheden op de A20 tussen Terbregseplein en Gouda ontstond er zaterdagmiddag 4 juli een forse vertraging voor het verkeer. Automobilisten welke vanaf de A16 in de richting van Gouda wilden reizen werden omgeleid over de A20 naar de A13 en de A12. Dit zorgde vooral op de snelweg maar ook op het onderliggende wegennetwerk voor veel vertraging. Een aantal automobilisten dachten slim te zijn en kozen voor de gesloten verklaring te gaan en over de doelgroepenstrook voor vracht- en bus verkeer hun weg te vervolgen.

Deze automobilisten kwam bedrogen uit, want halverwege stond een politieteam te controleren. De agenten schreven ongeveer 100 bekeuringen uit voor het rijden in een gesloten verklaring. Het boetebedrag hiervan bedraagt 149 euro. Naast deze boetes werden er ook verbalen uitgeschreven voor het rijden met een baby op schoot, het rijdend filmen en een onverzekerd voertuig. Ook werd een bestuurder langs de kant gezet die nog een openstaande boete van 429 euro moest betalen. Deze moest direct worden afgetikt.

 

View this post on Instagram

In verband met de werkzaamheden op de A20 bij Rotterdam was zaterdag 4 juli de gehele snelweg afgesloten van Terbregseplein richting Gouda. Dit resulteerde in verkeersoverlast op het omliggende wegennet. Hier had niet alleen u, maar iedereen last van. Als je er dan voor kiest om een gesloten verklaring te negeren en via de doelgroepstrook (bussen, vrachtwagens) een paar kilometer file te omzeilen kom je ons tegen. Resultaat: Circa 100 automobilisten kregen een proces verbaal van €149,-. Tevens werden er diversen processen verbaal uitgeschreven voor een onverzekerd voertuig, het los op schoot vervoeren van een baby en het rijdend filmen van onze werkzaamheden. Tevens mocht één van de bestuurders direct nog een openstaande bekeuring van €429,- afrekenen. #haastigespoediszeldengoed #politie #rotterdam #politierotterdam #teamverkeer #TVRdam #waakzaamendienstbaar #waakzaam #dienstbaar #verkeer #verkeerspolitie #audi #audiA6 #bmw #instapolice #trafficcops #instacop #trafficpolice #siv #police #cops ^EvdG

A post shared by Politie Team Verkeer Rotterdam (@teamverkeer) on

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ruim 100 automobilisten bekeurd voor rijden over vrachtwagenstrook Terbregseplein A20 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vanwege werkzaamheden op de A20 tussen Terbregseplein en Gouda ontstond er zaterdagmiddag 4 juli een forse vertraging voor het verkeer. Automobilisten welke vanaf de A16 in de richting van Gouda wilden reizen werden omgeleid over de A20 naar de A13 en de A12. Dit zorgde vooral op de snelweg maar ook op het onderliggende wegennetwerk voor veel vertraging. Een aantal automobilisten dachten slim te zijn en kozen voor de gesloten verklaring te gaan en over de doelgroepenstrook voor vracht- en bus verkeer hun weg te vervolgen.

Deze automobilisten kwam bedrogen uit, want halverwege stond een politieteam te controleren. De agenten schreven ongeveer 100 bekeuringen uit voor het rijden in een gesloten verklaring. Het boetebedrag hiervan bedraagt 149 euro. Naast deze boetes werden er ook verbalen uitgeschreven voor het rijden met een baby op schoot, het rijdend filmen en een onverzekerd voertuig. Ook werd een bestuurder langs de kant gezet die nog een openstaande boete van 429 euro moest betalen. Deze moest direct worden afgetikt.

 

View this post on Instagram

In verband met de werkzaamheden op de A20 bij Rotterdam was zaterdag 4 juli de gehele snelweg afgesloten van Terbregseplein richting Gouda. Dit resulteerde in verkeersoverlast op het omliggende wegennet. Hier had niet alleen u, maar iedereen last van. Als je er dan voor kiest om een gesloten verklaring te negeren en via de doelgroepstrook (bussen, vrachtwagens) een paar kilometer file te omzeilen kom je ons tegen. Resultaat: Circa 100 automobilisten kregen een proces verbaal van €149,-. Tevens werden er diversen processen verbaal uitgeschreven voor een onverzekerd voertuig, het los op schoot vervoeren van een baby en het rijdend filmen van onze werkzaamheden. Tevens mocht één van de bestuurders direct nog een openstaande bekeuring van €429,- afrekenen. #haastigespoediszeldengoed #politie #rotterdam #politierotterdam #teamverkeer #TVRdam #waakzaamendienstbaar #waakzaam #dienstbaar #verkeer #verkeerspolitie #audi #audiA6 #bmw #instapolice #trafficcops #instacop #trafficpolice #siv #police #cops ^EvdG

A post shared by Politie Team Verkeer Rotterdam (@teamverkeer) on

 

Grote schuurbrand vol met hooi Kerkweg Reeuwijk

Grote schuurbrand vol met hooi Kerkweg Reeuwijk

Reeuwijk - Vrijdagmorgen 7 augustus rond 2.05 uur heeft een felle brand een hooischuur achter een woning aan de Kerkweg in Reeuwijk in de as gelegd. De brand brak omstreeks 01.45 uur uit en greep snel om zich heen. Metershoge vlammen waren in de wijde omgeving te...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!