Twee gewonden na steekpartij Claes de Wyckerlaan Monster

Date:

Share post:

Monster – Bij een steekpartij op de Claes de Wyckerlaan zijn zondagmorgen twee personen gewond geraakt. Bij een ruzie tussen drie personen liepen de gemoederen zo hoog op waarna er werd gestoken. Één van de slachtoffers liep steekwonden op en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een ander raakte lichtgewond.

De politie trof ook  een 23-jarige verdachte aan, de man zonder vaste woon of verblijfplaats was eveneens gewond geraakt. Hij had een ledemaat gebroken, na behandeling in het ziekenhuis zal hij worden aangehouden. Agenten troffen op de locatie een steekwapen aan. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de steekpartij vooraf is gegaan. Vermoedelijk is er eerst een ruzie ontstaan. Volgens een woordvoerder waren er voldoende getuigen en camerabeelden van de ruzie.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd