Wederom bonnen regen bij werkzaamheden A20 Terbregseplein Rotterdam

zondag 5 juli 2020 20:24

Rotterdam – De politie heeft wederom een zeer groot aantal bekeuringen uitgeschreven bij de werkzaamheden op de A20 en de A16 ter hoogte van het Terbregseplein. Gisteren schreef de politie ook al ruim 100 bekeuringen uit en vandaag bleek politieinzet wederom noodzakelijk. Agenten schreven maar liefst 84 bekeuringen uit.

Vanwege werkzaamheden is de snelweg A20 tussen het Terbregseplein en Gouda volledig afgesloten. Al het verkeer vanaf de A16 wordt omgeleid over de A20 richting Den Haag. Dit resulteert in forse files op de A16 en de A20 en het omliggende wegennetwerk.

Automobilisten die niet het geduld konden opbrengen haalden bizarre verkeersovertredingen uit. 84 automobilisten kozen ervoor om over de doelgroepenstrook te rijden en zo de file te omzeilen. Aan het eind stonden wederom agenten te wachten waarna een bekeuring van 149 euro volgde.

Een enkele bestuurder maakt het helemaal bont, deze besloot al spookrijdend de A16 bij de Jacques Dutilhweg te verlaten. Een politievoertuig wat stond te posten heeft de bestuurder van de weggehaald en zijn rijbewijs ingevorderd.

Bij de bovenstaande feiten bleef het niet, de politie schreef ook veel boetes voor het negeren van de rode kruizen op de A16, het al rijdend filmen, het niet dragen van de autogordel en het niet tonen van het rijbewijs. Ook werden twee automobilisten van de weggeplukt met een openstaande boete, deze bestuurders konden direct afrekenen bij de agenten.

Ook volgende week is de ellende van afsluitingen nog niet voorbij. Ook dan gaat de weg weer vanaf vrijdagavond tot maandagnacht dicht voor het verkeer.

Foto : Politie Team verkeer Rotterdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wederom bonnen regen bij werkzaamheden A20 Terbregseplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft wederom een zeer groot aantal bekeuringen uitgeschreven bij de werkzaamheden op de A20 en de A16 ter hoogte van het Terbregseplein. Gisteren schreef de politie ook al ruim 100 bekeuringen uit en vandaag bleek politieinzet wederom noodzakelijk. Agenten schreven maar liefst 84 bekeuringen uit.

Vanwege werkzaamheden is de snelweg A20 tussen het Terbregseplein en Gouda volledig afgesloten. Al het verkeer vanaf de A16 wordt omgeleid over de A20 richting Den Haag. Dit resulteert in forse files op de A16 en de A20 en het omliggende wegennetwerk.

Automobilisten die niet het geduld konden opbrengen haalden bizarre verkeersovertredingen uit. 84 automobilisten kozen ervoor om over de doelgroepenstrook te rijden en zo de file te omzeilen. Aan het eind stonden wederom agenten te wachten waarna een bekeuring van 149 euro volgde.

Een enkele bestuurder maakt het helemaal bont, deze besloot al spookrijdend de A16 bij de Jacques Dutilhweg te verlaten. Een politievoertuig wat stond te posten heeft de bestuurder van de weggehaald en zijn rijbewijs ingevorderd.

Bij de bovenstaande feiten bleef het niet, de politie schreef ook veel boetes voor het negeren van de rode kruizen op de A16, het al rijdend filmen, het niet dragen van de autogordel en het niet tonen van het rijbewijs. Ook werden twee automobilisten van de weggeplukt met een openstaande boete, deze bestuurders konden direct afrekenen bij de agenten.

Ook volgende week is de ellende van afsluitingen nog niet voorbij. Ook dan gaat de weg weer vanaf vrijdagavond tot maandagnacht dicht voor het verkeer.

Foto : Politie Team verkeer Rotterdam

 

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Woerden - Vrijdagmiddag 7 augustus rond 15.55 uur was brand ontstaan bij schroothandel De Bruin Recycling in aan de Ampereweg in Woerden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Brandweer heeft de brand gecontroleerd en nablus-werkzaamheden uitgevoerd....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!