Politie houdt 41-jarige man aan na achtervolging met graafmachine in Rotterdam

dinsdag 7 juli 2020 11:31

Rotterdam – Dinsdagmorgen 7 juli werd een man betrapt nadat hij aan het slijpen was bij een bestelbusje op de ‘s-Landswerf in de wijk Kralingen. De melder alarmeerde de politie, terwijl hij de verdachte man weg zag rijden met een graafmachine.

Agenten waren er op tijd bij en zagen het voertuig rijden. Na een korte achtervolging bleek de graafmachine niet snel genoeg voor de man en zette het op een rennen. Ook deze keuze bleek al snel niet de snelste, want al snel konden agenten hem inhalen en aanhouden op het Bosland.

De 41-jarige Boschenaar is ingesloten op bureau en wordt nader verhoord. De graafmachine bleek eerder te zijn weggenomen op de Oostmaaslaan en is inmiddels teruggegeven aan het bouwbedrijf. Of de man ook iets bij de bestelbus had ontvreemd, is vooralsnog niet bekend.


Bron foto: Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte

 

0 reacties

Politie houdt 41-jarige man aan na achtervolging met graafmachine in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagmorgen 7 juli werd een man betrapt nadat hij aan het slijpen was bij een bestelbusje op de ‘s-Landswerf in de wijk Kralingen. De melder alarmeerde de politie, terwijl hij de verdachte man weg zag rijden met een graafmachine.

Agenten waren er op tijd bij en zagen het voertuig rijden. Na een korte achtervolging bleek de graafmachine niet snel genoeg voor de man en zette het op een rennen. Ook deze keuze bleek al snel niet de snelste, want al snel konden agenten hem inhalen en aanhouden op het Bosland.

De 41-jarige Boschenaar is ingesloten op bureau en wordt nader verhoord. De graafmachine bleek eerder te zijn weggenomen op de Oostmaaslaan en is inmiddels teruggegeven aan het bouwbedrijf. Of de man ook iets bij de bestelbus had ontvreemd, is vooralsnog niet bekend.


Bron foto: Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte

 

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Woerden - Vrijdagmiddag 7 augustus rond 15.55 uur was brand ontstaan bij schroothandel De Bruin Recycling in aan de Ampereweg in Woerden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Brandweer heeft de brand gecontroleerd en nablus-werkzaamheden uitgevoerd....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!