Rotterdammer aangehouden na aanranding in Dordrecht

dinsdag 7 juli 2020 17:48

Dordrecht – De politie heeft dinsdagmiddag een 58-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van een aanranding wat  afgelopen zondag plaatsvond.

Op de bewuste zondag werd rond 14.30 uur een meisje op de Colorado benaderd en aangerand door een man. Ze besprak het voorval met haar ouders die de politie inlichtten. Er is aangifte gedaan en de Team Zeden van de politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Ook werd het toezicht in de wijk verhoogd.

Het onderzoek leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de Rotterdammer. Hij is ingesloten en wordt verhoord. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie benadrukt dat alle informatie nog altijd welkom is. U kunt tips doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.


Bron foto: Archief

 

0 reacties

Rotterdammer aangehouden na aanranding in Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De politie heeft dinsdagmiddag een 58-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van een aanranding wat  afgelopen zondag plaatsvond.

Op de bewuste zondag werd rond 14.30 uur een meisje op de Colorado benaderd en aangerand door een man. Ze besprak het voorval met haar ouders die de politie inlichtten. Er is aangifte gedaan en de Team Zeden van de politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Ook werd het toezicht in de wijk verhoogd.

Het onderzoek leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de Rotterdammer. Hij is ingesloten en wordt verhoord. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie benadrukt dat alle informatie nog altijd welkom is. U kunt tips doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.


Bron foto: Archief

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!