Rotterdammer aangehouden na aanranding in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie heeft dinsdagmiddag een 58-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van een aanranding wat  afgelopen zondag plaatsvond.

Op de bewuste zondag werd rond 14.30 uur een meisje op de Colorado benaderd en aangerand door een man. Ze besprak het voorval met haar ouders die de politie inlichtten. Er is aangifte gedaan en de Team Zeden van de politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Ook werd het toezicht in de wijk verhoogd.

- Advertisement -

Het onderzoek leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de Rotterdammer. Hij is ingesloten en wordt verhoord. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie benadrukt dat alle informatie nog altijd welkom is. U kunt tips doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of op de website van Meld Misdaad Anoniem.


Bron foto: Archief

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...