Tweetal opgepakt met heroïne na simpele verkeersovertreding in Rotterdam

donderdag 9 juli 2020 17:37

Rotterdam – Twee mannen zullen woensdagavond 8 juli wel enorm gebaald hebben. Een simpele verkeersovertreding zorgde ervoor dat ze betrapt werden met heroïne en een grote som contant geld.

Agenten zagen hoe de twee in een auto over de ‘s-Gravendijkwal reden op de rijbaan die enkel voor hulpdiensten bedoeld is. Agenten hielden het tweetal staande, maar de bestuurder had geen documenten om te overhandigen. Toen ook de bijrijder om diens gegevens gevraagd werd, werden de twee mannen erg zenuwachtig, aldus de agenten.

Agenten vroegen de bestuurder om de sleutel uit het contact te halen, maar die weigerde dit te doen. De dienders kregen het vermoeden dat het tweetal naar een uitweg zocht, waarna extra agenten werden opgeroepen. Eenmaal aangekomen beseften de mannen dat ze niet meer onder de situatie uit konden komen en werden ze uit de auto gehaald.

In het voertuig werden twee zakken heroïne van ongeveer een kilo aan. De straatwaarde daarvan wordt geschat op ongeveer 30.000 euro. Ook werd er 1.800 euro aan contant geld aangetroffen. Zowel de drugs als het geld zijn in beslag genomen. De mannen zijn aangehouden en worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Bron foto’s: Politie Rotterdam Delfshaven

 

0 reacties

Tweetal opgepakt met heroïne na simpele verkeersovertreding in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee mannen zullen woensdagavond 8 juli wel enorm gebaald hebben. Een simpele verkeersovertreding zorgde ervoor dat ze betrapt werden met heroïne en een grote som contant geld.

Agenten zagen hoe de twee in een auto over de ‘s-Gravendijkwal reden op de rijbaan die enkel voor hulpdiensten bedoeld is. Agenten hielden het tweetal staande, maar de bestuurder had geen documenten om te overhandigen. Toen ook de bijrijder om diens gegevens gevraagd werd, werden de twee mannen erg zenuwachtig, aldus de agenten.

Agenten vroegen de bestuurder om de sleutel uit het contact te halen, maar die weigerde dit te doen. De dienders kregen het vermoeden dat het tweetal naar een uitweg zocht, waarna extra agenten werden opgeroepen. Eenmaal aangekomen beseften de mannen dat ze niet meer onder de situatie uit konden komen en werden ze uit de auto gehaald.

In het voertuig werden twee zakken heroïne van ongeveer een kilo aan. De straatwaarde daarvan wordt geschat op ongeveer 30.000 euro. Ook werd er 1.800 euro aan contant geld aangetroffen. Zowel de drugs als het geld zijn in beslag genomen. De mannen zijn aangehouden en worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Bron foto’s: Politie Rotterdam Delfshaven

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!