Man zwaargewond na val van klimplateau Kralingse Bos Rotterdam

zaterdag 11 juli 2020 22:06

Rotterdam – Een man is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt na een val van een klimplateau in het Kralingse bos in Rotterdam. Het slachtoffer stapte net het plateau af richting één van de circuit-elementen. Daarbij is hij uitgegleden of uit balans geraakt waarna hij met zijn rug en nek op het plateau is gevallen waar hij net vanaf stapte. Hij liep daarbij nekletsel op.

De brandweer zetten een speciaal hoogtereddingsteam in om de man naar beneden te kunnen halen. Hij lag op dat moment op ongeveer vijf meter hoog. Met behulp van touwen en een brancard werd de man naar beneden gehaald. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis.

Video : Ingezonden brandweer

IMG_6096

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond na val van klimplateau Kralingse Bos Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt na een val van een klimplateau in het Kralingse bos in Rotterdam. Het slachtoffer stapte net het plateau af richting één van de circuit-elementen. Daarbij is hij uitgegleden of uit balans geraakt waarna hij met zijn rug en nek op het plateau is gevallen waar hij net vanaf stapte. Hij liep daarbij nekletsel op.

De brandweer zetten een speciaal hoogtereddingsteam in om de man naar beneden te kunnen halen. Hij lag op dat moment op ongeveer vijf meter hoog. Met behulp van touwen en een brancard werd de man naar beneden gehaald. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis.

Video : Ingezonden brandweer

IMG_6096

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!