Twee slachtoffers bij zwaar scooterongeluk Bentincklaan Rotterdam

zaterdag 11 juli 2020 22:13

Rotterdam – Twee opzittenden van een scooter zijn zaterdagavond zwaargewond geraakt na een ongeval op de Bentincklaan in Rotterdam. De jongens botsten rond 21.05 uur op een ander voertuig en kwamen daarbij hard ten val.

Het ambulancepersoneel werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter. De arts is met één van de slachtoffers meegegaan naar het ziekenhuis. Ook het andere slachtoffer raakte zwaargewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee slachtoffers bij zwaar scooterongeluk Bentincklaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee opzittenden van een scooter zijn zaterdagavond zwaargewond geraakt na een ongeval op de Bentincklaan in Rotterdam. De jongens botsten rond 21.05 uur op een ander voertuig en kwamen daarbij hard ten val.

Het ambulancepersoneel werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter. De arts is met één van de slachtoffers meegegaan naar het ziekenhuis. Ook het andere slachtoffer raakte zwaargewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!