Man op motorscooter gepakt na achtervolging Capelle aan den IJssel (video)

zondag 12 juli 2020 22:22

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zondagavond een man aangehouden die op de vlucht was geslagen op een motorscooter. De tweewieler werd al snel op de hielen gezeten door de snelle agenten van de eenheid Rotterdam Oost.

Agenten zagen de opzittenden van enkele motorscooters voor overlast en gevaarlijke capriolen zorgen in Nesselande. Een gegeven stopteken haalde weinig uit en een wilde achtervolging ontstond.

De rit ging onder andere over de Prins Alexanderlaan en de Abram van Rijckevorselweg. Tijdens de rit haalde de bestuurder gevaarlijke manoeuvres uit. Bij de hoekenflats op de Schermerhoek kon de verdachte worden aangehouden toen hij ten val kwam. De man werd daar tegen de grond gewerkt en in de boeien geslagen.

De aangehouden man bleek niet te beschikken over een rijbewijs en had nog 84 nachten celstraf open staan. Er is een monster afgenomen om te onderzoek of de man onder invloed was van bepaalde middelen en de herkomst van het voertuig wordt eveneens onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op motorscooter gepakt na achtervolging Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zondagavond een man aangehouden die op de vlucht was geslagen op een motorscooter. De tweewieler werd al snel op de hielen gezeten door de snelle agenten van de eenheid Rotterdam Oost.

Agenten zagen de opzittenden van enkele motorscooters voor overlast en gevaarlijke capriolen zorgen in Nesselande. Een gegeven stopteken haalde weinig uit en een wilde achtervolging ontstond.

De rit ging onder andere over de Prins Alexanderlaan en de Abram van Rijckevorselweg. Tijdens de rit haalde de bestuurder gevaarlijke manoeuvres uit. Bij de hoekenflats op de Schermerhoek kon de verdachte worden aangehouden toen hij ten val kwam. De man werd daar tegen de grond gewerkt en in de boeien geslagen.

De aangehouden man bleek niet te beschikken over een rijbewijs en had nog 84 nachten celstraf open staan. Er is een monster afgenomen om te onderzoek of de man onder invloed was van bepaalde middelen en de herkomst van het voertuig wordt eveneens onderzocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!