Zeilbootje breekt mast af onder Algerabrug Krimpen aan den IJssel

zondag 12 juli 2020 10:00

Krimpen aan den IJssel – Een zeilbootje is zondagmorgen vast komen te zitten onder de Algerabrug op de Hollandsche IJssel. De mast van het bootje raakte de brug en kwam klem te zitten, bij het proberen los te komen van de brug brak de mast af.

Bij aankomst van de eerste politiewagens was het bootje al los en lag deze inmiddels aan de kant. Rijkswaterstaat is ter plaatse gekomen voor het afhandelen van de schade. Het bootje zelf kan nog varen op de motoren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeilbootje breekt mast af onder Algerabrug Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Een zeilbootje is zondagmorgen vast komen te zitten onder de Algerabrug op de Hollandsche IJssel. De mast van het bootje raakte de brug en kwam klem te zitten, bij het proberen los te komen van de brug brak de mast af.

Bij aankomst van de eerste politiewagens was het bootje al los en lag deze inmiddels aan de kant. Rijkswaterstaat is ter plaatse gekomen voor het afhandelen van de schade. Het bootje zelf kan nog varen op de motoren.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!