donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Jongen (14) zwaargewond na steekpartij Diergaardesingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Het slachtoffer dat maandagavond 13 juli zwaargewond raakte na een steekpartij op de West-Kruiskade is een 14-jarige jongen. Twee meisjes van 17 jaar uit Rotterdam en Vlaardingen zijn aangehouden als verdachten.

Voorafgaand aan de steekpartij vond een ruzie plaats, de jongen werd daarbij gestoken en raakte zwaargewond. Een traumateam kwam ter plaatse met een helikopter om het slachtoffer van de nodige medische zorg te voorzien.

De politie hield het eerste meisje al snel aan, niet veel later meldde een tweede meisje zich bij een woning aan de Diergaardesingel, familie van het slachtoffer wilde vervolgens gelijk verhaal halen bij haar. Aanwezig agenten wisten een escalatie te voorkomen. Omdat het rumoerig was in de straat werd deze snel schoongeveegd.

Wat de relatie is tussen het slachtoffer en de verdachten is nog niet bekend.

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -