Jongen (14) zwaargewond na steekpartij Diergaardesingel Rotterdam

maandag 13 juli 2020 22:14

Rotterdam – Het slachtoffer dat maandagavond 13 juli zwaargewond raakte na een steekpartij op de West-Kruiskade is een 14-jarige jongen. Twee meisjes van 17 jaar uit Rotterdam en Vlaardingen zijn aangehouden als verdachten.

Voorafgaand aan de steekpartij vond een ruzie plaats, de jongen werd daarbij gestoken en raakte zwaargewond. Een traumateam kwam ter plaatse met een helikopter om het slachtoffer van de nodige medische zorg te voorzien.

De politie hield het eerste meisje al snel aan, niet veel later meldde een tweede meisje zich bij een woning aan de Diergaardesingel, familie van het slachtoffer wilde vervolgens gelijk verhaal halen bij haar. Aanwezig agenten wisten een escalatie te voorkomen. Omdat het rumoerig was in de straat werd deze snel schoongeveegd.

Wat de relatie is tussen het slachtoffer en de verdachten is nog niet bekend.

 

 

 

0 reacties

Jongen (14) zwaargewond na steekpartij Diergaardesingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het slachtoffer dat maandagavond 13 juli zwaargewond raakte na een steekpartij op de West-Kruiskade is een 14-jarige jongen. Twee meisjes van 17 jaar uit Rotterdam en Vlaardingen zijn aangehouden als verdachten.

Voorafgaand aan de steekpartij vond een ruzie plaats, de jongen werd daarbij gestoken en raakte zwaargewond. Een traumateam kwam ter plaatse met een helikopter om het slachtoffer van de nodige medische zorg te voorzien.

De politie hield het eerste meisje al snel aan, niet veel later meldde een tweede meisje zich bij een woning aan de Diergaardesingel, familie van het slachtoffer wilde vervolgens gelijk verhaal halen bij haar. Aanwezig agenten wisten een escalatie te voorkomen. Omdat het rumoerig was in de straat werd deze snel schoongeveegd.

Wat de relatie is tussen het slachtoffer en de verdachten is nog niet bekend.

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!