Rotterdamse politie zoekt getuigen van overval op pizzabezorger op Schammenkamp

maandag 13 juli 2020 13:08

Rotterdam – Een pizzabezorger is zondagavond om ongeveer 19.00 uur door twee mannen overvallen op de Schammenkamp. Zij gingen er vandoor met een geldbedrag. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen.

De pizzakoerier had kort voor de beroving een pizza afgeleverd bij een woning op de Schammenkamp. Toen hij de portiek uit wilde lopen, kwamen twee mannen op hem af. Zij droeg allebei een helm. Eén van de mannen droeg een groot mes en bedreigde daarmee de bezorger. De twee mannen maakten de bezorger hem zijn geld afhandig en gingen er daarna vandoor op een zwarte scooter.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar de zaak en komt graag in contact met mogelijke getuigen of mensen die mogelijk de verdachten hebben zien rijden. Heeft u dus iets gezien of gehoord, of heeft u andere bruikbare informatie voor het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of laat tips achter via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

0 reacties

Rotterdamse politie zoekt getuigen van overval op pizzabezorger op Schammenkamp
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een pizzabezorger is zondagavond om ongeveer 19.00 uur door twee mannen overvallen op de Schammenkamp. Zij gingen er vandoor met een geldbedrag. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen.

De pizzakoerier had kort voor de beroving een pizza afgeleverd bij een woning op de Schammenkamp. Toen hij de portiek uit wilde lopen, kwamen twee mannen op hem af. Zij droeg allebei een helm. Eén van de mannen droeg een groot mes en bedreigde daarmee de bezorger. De twee mannen maakten de bezorger hem zijn geld afhandig en gingen er daarna vandoor op een zwarte scooter.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar de zaak en komt graag in contact met mogelijke getuigen of mensen die mogelijk de verdachten hebben zien rijden. Heeft u dus iets gezien of gehoord, of heeft u andere bruikbare informatie voor het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of laat tips achter via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!