14-jarige jongen uit Vlaardingen aangehouden na mishandeling 61-jarige man

dinsdag 14 juli 2020 19:02

Vlaardingen – De politie heeft afgelopen week een 14-jarige jongen uit Vlaardingen aangehouden als verdachte van de mishandeling van een 61-jarige man en voor vernieling.

De 61-jarige man sprak de jongen in juni aan op zijn gedrag. Daarop zou de jongen de man hebben geschopt. De tiener is voorgeleid en zit voorlopig nog vast. Ook wordt de jongen verwacht een lift te hebben vernield in april.

Volgens de politie is er in de Westwijk in Vlaardingen al enige tijd last van overlastgevende jongeren. Hierbij zouden portieken worden vernield, brandjes worden gesticht, zijn bewoners bespuugd en is er een bewoner geslagen. Het politieonderzoek leidde naar de 14-jarige jongen, maar meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

0 reacties

14-jarige jongen uit Vlaardingen aangehouden na mishandeling 61-jarige man
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – De politie heeft afgelopen week een 14-jarige jongen uit Vlaardingen aangehouden als verdachte van de mishandeling van een 61-jarige man en voor vernieling.

De 61-jarige man sprak de jongen in juni aan op zijn gedrag. Daarop zou de jongen de man hebben geschopt. De tiener is voorgeleid en zit voorlopig nog vast. Ook wordt de jongen verwacht een lift te hebben vernield in april.

Volgens de politie is er in de Westwijk in Vlaardingen al enige tijd last van overlastgevende jongeren. Hierbij zouden portieken worden vernield, brandjes worden gesticht, zijn bewoners bespuugd en is er een bewoner geslagen. Het politieonderzoek leidde naar de 14-jarige jongen, maar meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Woerden - Vrijdagmiddag 7 augustus rond 15.55 uur was brand ontstaan bij schroothandel De Bruin Recycling in aan de Ampereweg in Woerden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Brandweer heeft de brand gecontroleerd en nablus-werkzaamheden uitgevoerd....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!