zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

14-jarige jongen uit Vlaardingen aangehouden na mishandeling 61-jarige man

- advertentie -

Vlaardingen – De politie heeft afgelopen week een 14-jarige jongen uit Vlaardingen aangehouden als verdachte van de mishandeling van een 61-jarige man en voor vernieling.

De 61-jarige man sprak de jongen in juni aan op zijn gedrag. Daarop zou de jongen de man hebben geschopt. De tiener is voorgeleid en zit voorlopig nog vast. Ook wordt de jongen verwacht een lift te hebben vernield in april.

Volgens de politie is er in de Westwijk in Vlaardingen al enige tijd last van overlastgevende jongeren. Hierbij zouden portieken worden vernield, brandjes worden gesticht, zijn bewoners bespuugd en is er een bewoner geslagen. Het politieonderzoek leidde naar de 14-jarige jongen, maar meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -