Arrestatieteam oefent in slooppanden Krimpen aan den IJssel

dinsdag 14 juli 2020 14:58

Krimpen aan den IJssel – Bewoners rondom de Boerhaavelaan hebben vanmorgen flinke knallen gehoord. Burgemeester Martijn Vroom twitterde dat de Dienst Speciale Interventies de veroorzaker is geweest van de harde knallen.

Het arrestatieteam oefent in de sloopwoningen aan de Boerhaavelaan en de Albert Schweitzerlaan met het binnentreden van woningen. Het materiaalgebruik wat gebruiken wordt bij invallen kan op deze manier effectief worden getest. Het is niet bekend of er nog op andere dagen oefeningen plaatsvinden.

 

0 reacties

Arrestatieteam oefent in slooppanden Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Bewoners rondom de Boerhaavelaan hebben vanmorgen flinke knallen gehoord. Burgemeester Martijn Vroom twitterde dat de Dienst Speciale Interventies de veroorzaker is geweest van de harde knallen.

Het arrestatieteam oefent in de sloopwoningen aan de Boerhaavelaan en de Albert Schweitzerlaan met het binnentreden van woningen. Het materiaalgebruik wat gebruiken wordt bij invallen kan op deze manier effectief worden getest. Het is niet bekend of er nog op andere dagen oefeningen plaatsvinden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!