Forse schade na intrappen verkeerde pedaal in Zoetermeer

dinsdag 14 juli 2020 17:26

Zoetermeer – Het onbedoeld intrappen van het gaspedaal heeft voor flinke schade gezorgd aan de automobilist zijn voertuig en een geparkeerde auto.

Het incident gebeurde rond 15.00 uur op de parkeerplaats van het winkelcentrum aan het Kentgensplein aan de kant van de Paul Scholtenrode. Een ouder echtpaar zat in de auto toen ze onbedoeld het gaspedaal indrukten. Hierdoor reden ze over twee verhogingen en kwamen enkele tientallen meters tot stilstand tegen een geparkeerde auto en een elektriciteitskast.

De man is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, vergezeld door diens vrouw. De schade aan beide auto’s is groot en beide voertuigen zijn geborgen.

 

0 reacties

Forse schade na intrappen verkeerde pedaal in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Het onbedoeld intrappen van het gaspedaal heeft voor flinke schade gezorgd aan de automobilist zijn voertuig en een geparkeerde auto.

Het incident gebeurde rond 15.00 uur op de parkeerplaats van het winkelcentrum aan het Kentgensplein aan de kant van de Paul Scholtenrode. Een ouder echtpaar zat in de auto toen ze onbedoeld het gaspedaal indrukten. Hierdoor reden ze over twee verhogingen en kwamen enkele tientallen meters tot stilstand tegen een geparkeerde auto en een elektriciteitskast.

De man is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, vergezeld door diens vrouw. De schade aan beide auto’s is groot en beide voertuigen zijn geborgen.

 

Grote schuurbrand vol met hooi Kerkweg Reeuwijk

Grote schuurbrand vol met hooi Kerkweg Reeuwijk

Reeuwijk - Vrijdagmorgen 7 augustus rond 2.05 uur heeft een felle brand een hooischuur achter een woning aan de Kerkweg in Reeuwijk in de as gelegd. De brand brak omstreeks 01.45 uur uit en greep snel om zich heen. Metershoge vlammen waren in de wijde omgeving te...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!