Man met vuurwapen aangehouden na lange achtervolging van Rotterdam naar Gouda

dinsdag 14 juli 2020 18:32

Rotterdam, Gouda – De politie heeft dinsdagmiddag 14 juli een man aangehouden na een lange achtervolging van Rotterdam naar Gouda.

Agenten wilden in Rotterdam de auto aan een controle onderwerpen en gaven een stopteken. De automobilist had daar duidelijk geen oor naar en trapte het gas goed in. Dit resulteerde in een lange achtervolging, waarbij agenten op de A20 bij Gouda een waarschuwingsschot hebben moeten lossen. Bij Gouda kon de auto tot stoppen worden gedwongen.

Met getrokken wapens werd de man door middel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) uit de auto gepraat door agenten. Ook hierbij losten agenten een waarschuwingsschot om de man tot medewerking te dwingen. De man kon worden ingerekend en is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Nadat agenten een vuurwapen aantroffen, was het gelijk duidelijk waarom de man niet wilde stoppen.


Bron foto: A. Maas

 

0 reacties

Man met vuurwapen aangehouden na lange achtervolging van Rotterdam naar Gouda
Schrijver:

 

 

Rotterdam, Gouda – De politie heeft dinsdagmiddag 14 juli een man aangehouden na een lange achtervolging van Rotterdam naar Gouda.

Agenten wilden in Rotterdam de auto aan een controle onderwerpen en gaven een stopteken. De automobilist had daar duidelijk geen oor naar en trapte het gas goed in. Dit resulteerde in een lange achtervolging, waarbij agenten op de A20 bij Gouda een waarschuwingsschot hebben moeten lossen. Bij Gouda kon de auto tot stoppen worden gedwongen.

Met getrokken wapens werd de man door middel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) uit de auto gepraat door agenten. Ook hierbij losten agenten een waarschuwingsschot om de man tot medewerking te dwingen. De man kon worden ingerekend en is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Nadat agenten een vuurwapen aantroffen, was het gelijk duidelijk waarom de man niet wilde stoppen.


Bron foto: A. Maas

 

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Woerden - Vrijdagmiddag 7 augustus rond 15.55 uur was brand ontstaan bij schroothandel De Bruin Recycling in aan de Ampereweg in Woerden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Brandweer heeft de brand gecontroleerd en nablus-werkzaamheden uitgevoerd....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!