zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man met vuurwapen aangehouden na lange achtervolging van Rotterdam naar Gouda

- advertentie -

Rotterdam, Gouda – De politie heeft dinsdagmiddag 14 juli een man aangehouden na een lange achtervolging van Rotterdam naar Gouda.

Agenten wilden in Rotterdam de auto aan een controle onderwerpen en gaven een stopteken. De automobilist had daar duidelijk geen oor naar en trapte het gas goed in. Dit resulteerde in een lange achtervolging, waarbij agenten op de A20 bij Gouda een waarschuwingsschot hebben moeten lossen. Bij Gouda kon de auto tot stoppen worden gedwongen.

Met getrokken wapens werd de man door middel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) uit de auto gepraat door agenten. Ook hierbij losten agenten een waarschuwingsschot om de man tot medewerking te dwingen. De man kon worden ingerekend en is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Nadat agenten een vuurwapen aantroffen, was het gelijk duidelijk waarom de man niet wilde stoppen.


Bron foto: A. Maas

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -