Vrouw (27) slaat hond dood in Gorinchem na plasje in huis

dinsdag 14 juli 2020 09:39

Gorinchem – De politie heeft maandagavond een 27-jarige vrouw aangehouden voor het ernstig mishandelen van een hond in haar woning in Gorinchem. De hond had een plasje in huis gedaan en tijdens het opruimen met een dweil kreeg de hond er met de dweilstok flink van langs.

De hond een dwergkees sloeg tegen de muur en overleefde het niet. De politie schakelde na de melding de dierenambulance in en hield de vrouw aan voor verhoor. In de woning was nog een chihuahua aanwezig, deze is meegenomen door de dierenambulance. De vrouw zal zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Foto : Ter illustratie Pixabay

https://www.instagram.com/p/CCl11WDAVNX/?igshid=103hj15wt1kg4

 

0 reacties

Vrouw (27) slaat hond dood in Gorinchem na plasje in huis
Schrijver:

 

 

Gorinchem – De politie heeft maandagavond een 27-jarige vrouw aangehouden voor het ernstig mishandelen van een hond in haar woning in Gorinchem. De hond had een plasje in huis gedaan en tijdens het opruimen met een dweil kreeg de hond er met de dweilstok flink van langs.

De hond een dwergkees sloeg tegen de muur en overleefde het niet. De politie schakelde na de melding de dierenambulance in en hield de vrouw aan voor verhoor. In de woning was nog een chihuahua aanwezig, deze is meegenomen door de dierenambulance. De vrouw zal zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Foto : Ter illustratie Pixabay

https://www.instagram.com/p/CCl11WDAVNX/?igshid=103hj15wt1kg4

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!