Bizarre hoeveelheid grondstoffen voor speed onderschept in Melissant

Date:

Share post:

Melissant – Douanebeambten hebben samen met de politie zaterdagavond een zeer grote vangst van grondstoffen voor de productie van speed onderschept. De douane wilde een bestelbus controleren welke helemaal scheef op zijn wielen stond. Na het geven van een stopteken ging de bus ervandoor.

Agenten werden gealarmeerd waarop de bus open werd aangetroffen. In de bus werden 127 jerrycans zoutzuur en 49 zakken wijnsteenzuur aangetroffen. Na het aantreffen van de bus en een zeer goede tip via meld misdaad anoniem werd in vier loodsen aan de Nieuweweg in Melissant een inval gedaan. Er werden vier gestolen en omgekatte auto’s en 6000 liter zoutzuur aangetroffen.

- Advertisement -

De Forensische Opsporing heeft in de loodsen onderzoek gedaan en de politie heeft de eigenaren van de auto’s geïnformeerd. De eigenaar van de loodsen een 40-jarige inwoner uit Oosterland is verhoord door de recherche.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd