vrijdag, mei 14, 2021
10.5 C
Rotterdam
vrijdag 14 mei 2021

Twee agenten gewond na aanhouding bij Gorinchems zwembad

Gorinchem – Twee agenten zijn dinsdagavond 14 juli lichtgewond geraakt bij de aanhouding van een 18-jarige jongen uit Papendrecht. De jongen was even daarvoor uit het zwembad gestuurd en weigerde de vorderingen van de politie op te volgen.

De 18-jarige Papendrechter maakte deel uit van een groep jongeren die zich in het zwembad al een hele tijd had misdragen. Zij dronken alcohol, draaiden keiharde muziek en gedroegen zich erg ruw in het water. Veel badgasten waren dusdanig onder de indruk dat de badmeester uiteindelijk besloot de groep buiten de deur te zetten, waarbij ook de politie werd ingeschakeld.

De jongeren waren nauwelijks aanspreekbaar en er was geen normaal gesprek met hen te voeren, aldus de politie. Zij gedroegen zich zeer opstanding en daagden de politie uit. Ook nadat de jongeren het zwembad hadden verlaten, bleven ze buiten op het parkeerterrein staan.

Een agent vorderde van de groep dat zij het terrein zouden verlaten. Ondanks meerdere vorderingen weigerde één van hen weg te gaan en bleef in zijn auto zitten. Daarop werd besloten hem aan te houden. Hij verzette zich hevig. Er waren drie agenten voor nodig om hem onder controle te krijgen en aan te houden. Twee agenten raakten bij deze actie lichtgewond. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau

Related Articles

Brand verwoest woning Groenlust Gouda

0
Gouda - Een flinke brand die begon in een slaapkamer van een woning aan het...

Gewonde man zwaait met mes Zweedsestraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdagavond op de Zweedsestraat in Rotterdam een man aangehouden. De...

Auto net niet te water Oudelandselaan Berkel en Rodenrijs

0
Berkel en Rodenrijs - Een automobilist is donderdagmiddag door een nog onbekende oorzaak van de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay

Diergaarde Blijdorp vernoemt pinguïn naar Patricia Paay [...]

Auto schiet van snelweg en raakt personen bij McDonald's

Auto schiet van snelweg en raakt personen bij McDonald's [...]

Feyenoord-trainer Advocaat boos op arbitrage

Feyenoord-trainer Advocaat boos op arbitrage [...]

Feyenoord snakt naar einde seizoen, maar moet nog even door

Feyenoord snakt naar einde seizoen, maar moet nog even door [...]

Sparta en FC Utrecht scoren niet op Het Kasteel

Sparta en FC Utrecht scoren niet op Het Kasteel [...]

Stay Connected

9,394FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg