Drie zwaargewonden na ernstig ongeluk van Beethovensingel Vlaardingen (video)

zaterdag 18 juli 2020 00:32

Vlaardingen – Bij een ernstig ongeluk op de van Beethovensingel in Vlaardingen zijn vrijdagavond drie personen zwaargewond geraakt. Door onbekende oorzaak botsten twee auto’s op elkaar en kwamen beneden op een lager gelegen weg tegen een geparkeerde auto in een boom tot stilstand.

tekst loopt door onder de video

Twee mannen raakten bekneld door het ongeval moesten bevrijd worden door de brandweer uit het voertuig. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om ambulance personeel te ondersteunen. In een auto zat een andere man, de andere twee zaten in een andere auto. Alle drie de gewonden zijn met spoed vervoerd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Er is in tegen stelling tot een eerder bericht geen fietser bij betrokken.

 

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gewonde van ongeval op Van Beethovesingel in Vlaardingen overleden aan verwondingen | Nieuws op Beeld - […] – Eén van de drie gewonden van een verkeersongeval op de Van Beethovensingel afgelopen 17 juli is aan zijn…

Drie zwaargewonden na ernstig ongeluk van Beethovensingel Vlaardingen (video)
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Bij een ernstig ongeluk op de van Beethovensingel in Vlaardingen zijn vrijdagavond drie personen zwaargewond geraakt. Door onbekende oorzaak botsten twee auto’s op elkaar en kwamen beneden op een lager gelegen weg tegen een geparkeerde auto in een boom tot stilstand.

tekst loopt door onder de video

Twee mannen raakten bekneld door het ongeval moesten bevrijd worden door de brandweer uit het voertuig. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om ambulance personeel te ondersteunen. In een auto zat een andere man, de andere twee zaten in een andere auto. Alle drie de gewonden zijn met spoed vervoerd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Er is in tegen stelling tot een eerder bericht geen fietser bij betrokken.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!