Politie valt drugswoning Kobelaan Rotterdam binnen

maandag 20 juli 2020 20:21

Rotterdam – De politie heeft vrijdag 17 juli bij een inval in een drugspand aan de Kobelaan drie mannen aangehouden voor de Opiumwet. Dit gebeurde nadat omwonenden hadden geklaagd over onder andere een hennepgeur. Agenten hebben vervolgens het pand in de gaten gehouden en zagen dat er inderdaad vreemde bewegingen plaatsvonden. Vrijdagavond besloten de agenten om een inval te doen.

Het Team Parate Eenheid van de politie Rotterdam stapte het pand binnen zonder te kloppen en hield direct drie mannen aan in de leeftijd van 26, 30 en 31 jaar oud. Zij werden aangehouden omdat al direct zichtbaar was dat er drugsgerelateerde activiteiten plaatsvonden.

De woning was ingericht om verdovende middelen te verwerken en te verpakken. Er werd onder andere veel verpakkingsmateriaal gevonden, maar ook een weegschaal, een geldtelmachine en verschillende soorten harddrugs verpakt in schilderijen en fitnessapparaten. Daarnaast werd er ongeveer 11 kilo hennep aangetroffen. Ook werd een contant geldbedrag van ongeveer 15.000 euro aangetroffen.

De mannen zitten vast en de woning is inmiddels ontruimd en gesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie valt drugswoning Kobelaan Rotterdam binnen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdag 17 juli bij een inval in een drugspand aan de Kobelaan drie mannen aangehouden voor de Opiumwet. Dit gebeurde nadat omwonenden hadden geklaagd over onder andere een hennepgeur. Agenten hebben vervolgens het pand in de gaten gehouden en zagen dat er inderdaad vreemde bewegingen plaatsvonden. Vrijdagavond besloten de agenten om een inval te doen.

Het Team Parate Eenheid van de politie Rotterdam stapte het pand binnen zonder te kloppen en hield direct drie mannen aan in de leeftijd van 26, 30 en 31 jaar oud. Zij werden aangehouden omdat al direct zichtbaar was dat er drugsgerelateerde activiteiten plaatsvonden.

De woning was ingericht om verdovende middelen te verwerken en te verpakken. Er werd onder andere veel verpakkingsmateriaal gevonden, maar ook een weegschaal, een geldtelmachine en verschillende soorten harddrugs verpakt in schilderijen en fitnessapparaten. Daarnaast werd er ongeveer 11 kilo hennep aangetroffen. Ook werd een contant geldbedrag van ongeveer 15.000 euro aangetroffen.

De mannen zitten vast en de woning is inmiddels ontruimd en gesloten.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!