donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie valt drugswoning Kobelaan Rotterdam binnen

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vrijdag 17 juli bij een inval in een drugspand aan de Kobelaan drie mannen aangehouden voor de Opiumwet. Dit gebeurde nadat omwonenden hadden geklaagd over onder andere een hennepgeur. Agenten hebben vervolgens het pand in de gaten gehouden en zagen dat er inderdaad vreemde bewegingen plaatsvonden. Vrijdagavond besloten de agenten om een inval te doen.

Het Team Parate Eenheid van de politie Rotterdam stapte het pand binnen zonder te kloppen en hield direct drie mannen aan in de leeftijd van 26, 30 en 31 jaar oud. Zij werden aangehouden omdat al direct zichtbaar was dat er drugsgerelateerde activiteiten plaatsvonden.

De woning was ingericht om verdovende middelen te verwerken en te verpakken. Er werd onder andere veel verpakkingsmateriaal gevonden, maar ook een weegschaal, een geldtelmachine en verschillende soorten harddrugs verpakt in schilderijen en fitnessapparaten. Daarnaast werd er ongeveer 11 kilo hennep aangetroffen. Ook werd een contant geldbedrag van ongeveer 15.000 euro aangetroffen.

De mannen zitten vast en de woning is inmiddels ontruimd en gesloten.

https://twitter.com/politieRdam_O/status/1285226156753596416?s=08

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -