Puinhoop door afgesloten rotonde Beukelsdijk Heemraadssingel Rotterdam

maandag 20 juli 2020 20:04

Rotterdam – De afsluiting van de rotonde aan de Heemraadssingel met de Beukelsdijk is een regelrecht verkeersinfarct. Automobilisten worden met stoplichten om de beurt langs elkaar geleid. Dat dit niet helemaal goed gaat bleek maar al te goed toen vanmiddag het verkeer muurvast stond.

Het is bizar dat er gewerkt wordt met verkeerslichten en niet met verkeersregelaars op één van de drukste knelpunten in de stad. Vanmiddag stond het verkeer ook al vast toen een politievoertuig met zwaailicht en sirene de auto’s probeerden te passeren. Uiteindelijk werd het laatste stuk over het fietspad afgelegd.

De rotonde krijgt een flinke opknapbeurt en is afgesloten tot en met 10 augustus.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Puinhoop door afgesloten rotonde Beukelsdijk Heemraadssingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De afsluiting van de rotonde aan de Heemraadssingel met de Beukelsdijk is een regelrecht verkeersinfarct. Automobilisten worden met stoplichten om de beurt langs elkaar geleid. Dat dit niet helemaal goed gaat bleek maar al te goed toen vanmiddag het verkeer muurvast stond.

Het is bizar dat er gewerkt wordt met verkeerslichten en niet met verkeersregelaars op één van de drukste knelpunten in de stad. Vanmiddag stond het verkeer ook al vast toen een politievoertuig met zwaailicht en sirene de auto’s probeerden te passeren. Uiteindelijk werd het laatste stuk over het fietspad afgelegd.

De rotonde krijgt een flinke opknapbeurt en is afgesloten tot en met 10 augustus.

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!