donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Puinhoop door afgesloten rotonde Beukelsdijk Heemraadssingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De afsluiting van de rotonde aan de Heemraadssingel met de Beukelsdijk is een regelrecht verkeersinfarct. Automobilisten worden met stoplichten om de beurt langs elkaar geleid. Dat dit niet helemaal goed gaat bleek maar al te goed toen vanmiddag het verkeer muurvast stond.

Het is bizar dat er gewerkt wordt met verkeerslichten en niet met verkeersregelaars op één van de drukste knelpunten in de stad. Vanmiddag stond het verkeer ook al vast toen een politievoertuig met zwaailicht en sirene de auto’s probeerden te passeren. Uiteindelijk werd het laatste stuk over het fietspad afgelegd.

De rotonde krijgt een flinke opknapbeurt en is afgesloten tot en met 10 augustus.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -