Rotterdammer (20) en Schiedammer (24) raken miljoen euro kwijt na achtervolging

maandag 20 juli 2020 19:47

De politie heeft afgelopen donderdag twee verdachten van witwassen aangehouden na een wilde achtervolging over onder andere de A2 en provinciale wegen in de regio Utrecht. De twee mannen een 20-jarige bestuurder en een 24-jarige bijrijder uit Schiedam gingen ervandoor toen zij vanwege een controle in het kader van de wegenverkeerswet een volgteken kregen.

De bestuurder zette vol het gas in en nam op de A2 bij Breukelen de afrit, vervolgens ging de rit verder over de provinciale wegen. Op een begeven moment konden meerdere politievoertuigen de auto klemrijden en werd het tweetal gearresteerd. Tijdens het doorzoeken van de auto werd al snel duidelijk waarom het duo was gevlucht, in twee tassen één in de auto en éé die uit de auto was geworpen zat een miljoen euro aan contanten. Zowel het voertuig als het geld is in beslag genomen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdammer (20) en Schiedammer (24) raken miljoen euro kwijt na achtervolging
Schrijver:

 

 

De politie heeft afgelopen donderdag twee verdachten van witwassen aangehouden na een wilde achtervolging over onder andere de A2 en provinciale wegen in de regio Utrecht. De twee mannen een 20-jarige bestuurder en een 24-jarige bijrijder uit Schiedam gingen ervandoor toen zij vanwege een controle in het kader van de wegenverkeerswet een volgteken kregen.

De bestuurder zette vol het gas in en nam op de A2 bij Breukelen de afrit, vervolgens ging de rit verder over de provinciale wegen. Op een begeven moment konden meerdere politievoertuigen de auto klemrijden en werd het tweetal gearresteerd. Tijdens het doorzoeken van de auto werd al snel duidelijk waarom het duo was gevlucht, in twee tassen één in de auto en éé die uit de auto was geworpen zat een miljoen euro aan contanten. Zowel het voertuig als het geld is in beslag genomen.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!