Rotterdamse politie zoekt man die vrouwen op billen slaat

maandag 20 juli 2020 15:14

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man die de afgelopen week drie vrouwen heeft aangerand aan de Lusthofstraat en het Zuster Hennekeplein. De politie roept mogelijke andere slachtoffers om zich te melden.

De vrouwen werden tijdens het fiets of het stallen van de fiets door een voor hun onbekende man op de billen geslagen. De man, die reed op een lichtgekleurde, rammelende fiets met zijtassen, sloeg vooral in de nacht rond 02.00 en 04.00 uur toe. Alle slachtoffers vertrokken vanuit het centrum van Rotterdam. Het is niet bekend of de man in deze gevallen al langer achter de slachtoffers aanfietste.

De politie heeft, ondanks de slechte kwaliteit, beelden vrijgegeven waarop de man te zien is op de Lusthofstraat. De politie roept de man op om zich te melden. Ook worden eventuele andere lastiggevallen vrouwen opgeroepen om contact op te nemen, omdat dit de politie verder kan helpen bij de opsporing van de man. Mensen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

 

0 reacties

Rotterdamse politie zoekt man die vrouwen op billen slaat
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man die de afgelopen week drie vrouwen heeft aangerand aan de Lusthofstraat en het Zuster Hennekeplein. De politie roept mogelijke andere slachtoffers om zich te melden.

De vrouwen werden tijdens het fiets of het stallen van de fiets door een voor hun onbekende man op de billen geslagen. De man, die reed op een lichtgekleurde, rammelende fiets met zijtassen, sloeg vooral in de nacht rond 02.00 en 04.00 uur toe. Alle slachtoffers vertrokken vanuit het centrum van Rotterdam. Het is niet bekend of de man in deze gevallen al langer achter de slachtoffers aanfietste.

De politie heeft, ondanks de slechte kwaliteit, beelden vrijgegeven waarop de man te zien is op de Lusthofstraat. De politie roept de man op om zich te melden. Ook worden eventuele andere lastiggevallen vrouwen opgeroepen om contact op te nemen, omdat dit de politie verder kan helpen bij de opsporing van de man. Mensen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!