Vrouw vervoert tien kinderen in kleine auto in Vlaardingen

maandag 20 juli 2020 20:39

Vlaardingen – Maandagmiddag 20 juli stonden agenten wel twee keer te kijken toen ze een auto aan de kant zetten en er wel elf mensen uitstapten.

Het voorval gebeurde in Vlaardingen, toen zij rond 14.00 uur een kleine Toyota Yaris aan de kant zetten voor een controle. Toen de hatchback stil stond, kwamen er naast de automobilist maar liefst tien kinderen uit de auto.

De vrouw was met de kinderen onderweg naar een overdekte speeltuin voor een kinderfeestje. De agenten waren niet echt blij met de wijze van transport en heeft een boete van 160 euro uitgeschreven voor het vervoeren van meer dan toegestane aantal passagiers. Ze moesten een andere manier vinden om bij de speeltuin te komen.


Bron foto: Zeehavenpolitie

 

0 reacties

Vrouw vervoert tien kinderen in kleine auto in Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Maandagmiddag 20 juli stonden agenten wel twee keer te kijken toen ze een auto aan de kant zetten en er wel elf mensen uitstapten.

Het voorval gebeurde in Vlaardingen, toen zij rond 14.00 uur een kleine Toyota Yaris aan de kant zetten voor een controle. Toen de hatchback stil stond, kwamen er naast de automobilist maar liefst tien kinderen uit de auto.

De vrouw was met de kinderen onderweg naar een overdekte speeltuin voor een kinderfeestje. De agenten waren niet echt blij met de wijze van transport en heeft een boete van 160 euro uitgeschreven voor het vervoeren van meer dan toegestane aantal passagiers. Ze moesten een andere manier vinden om bij de speeltuin te komen.


Bron foto: Zeehavenpolitie

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!