Bewoners onwel na mogelijke koolmonoxide lekkage Rietdijkstraat Hoek van Holland

dinsdag 21 juli 2020 22:06

Hoek van Holland – Dinsdagavond 21 juli rond 21.25 uur zijn twee personen onwel geworden in een woning aan de Rietdijkstraat in Hoek van Holland. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel.

De brandweer trof de personen bij kennis aan en ambulancepersoneel heeft hen gecontroleerd. Na het toegediend krijgen van zuurstof, knapten de slachtoffers op. Hierdoor hoefden ze niet naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Er zou een CO-melder zijn afgegaan. De brandweer is bezig met het verrichten van metingen in de portiekwoningen.

Foto’s : Ingezonden foto

20200721220431.jpg20200721220432.jpg20200721220435.jpg

 

0 reacties

Bewoners onwel na mogelijke koolmonoxide lekkage Rietdijkstraat Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – Dinsdagavond 21 juli rond 21.25 uur zijn twee personen onwel geworden in een woning aan de Rietdijkstraat in Hoek van Holland. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel.

De brandweer trof de personen bij kennis aan en ambulancepersoneel heeft hen gecontroleerd. Na het toegediend krijgen van zuurstof, knapten de slachtoffers op. Hierdoor hoefden ze niet naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Er zou een CO-melder zijn afgegaan. De brandweer is bezig met het verrichten van metingen in de portiekwoningen.

Foto’s : Ingezonden foto

20200721220431.jpg20200721220432.jpg20200721220435.jpg

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!