Traumahelikopter geland voor incident Siciliëboulevard Rotterdam

dinsdag 21 juli 2020 20:04

Rotterdam – Dinsdagavond 21 juli is omstreeks 19.45 uur een traumahelikopter geland voor een incident aan de Siciliëboulevard. De helikopter landde op het veldje langs de Laan van Dada. De bemanning ging vervolgens naar de patiënt.

Wat er precies aan de hand was is niet bekend, niet veel later bleek dat de man zelf de brancard op kon en de inzet van de het Mobiel Medisch Team verder niet noodzakelijk was. De helikopter vertrok al snel naar een nieuwe melding.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopter geland voor incident Siciliëboulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagavond 21 juli is omstreeks 19.45 uur een traumahelikopter geland voor een incident aan de Siciliëboulevard. De helikopter landde op het veldje langs de Laan van Dada. De bemanning ging vervolgens naar de patiënt.

Wat er precies aan de hand was is niet bekend, niet veel later bleek dat de man zelf de brancard op kon en de inzet van de het Mobiel Medisch Team verder niet noodzakelijk was. De helikopter vertrok al snel naar een nieuwe melding.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!