donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Zwaar ongeval in Beneluxtunnel (A4) in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Dinsdag 21 juli heeft er een zwaar ongeval plaatsgevonden in de Beneluxtunnel in de richting van Rotterdam-Zuid. Een man is daarbij zwaargewond geraakt. Verkeer op de Rijksweg A4 moet rekening houden met vertraging.

Bij het ongeval waren een vrachtwagen en personenauto betrokken. Door de botsing zat de personenauto geklemd tussen de trailer van de vrachtwagen en de tunnelwand. De brandweer heeft het slachtoffer Met spoedbevrijding weten te bevrijden. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht door de politie. De hoofdrijbaan van de tunnel (binnenste tunnelbuis) is dicht. Op de parallelweg is ook een rijbaan dicht ten behoeve van de hulpdiensten. Volgens de ANWB staat er momenteel een file van enkele kilometers lang. Er moet rekening worden gehouden met ongeveer een half uur vertraging.

Foto : Kevin Schenk

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -