Politie valt woning Eliotplaats Rotterdam binnen

woensdag 22 juli 2020 19:39

Rotterdam – De politie is woensdag aan het einde van de middag een woning aan de Eliotplaats binnengevallen. De inval werd uitgevoerd door leden van het Team Parate Eenheid in het kader van een lopend onderzoek.

Echt zonder geweld naar binnen komen lukte niet, de deur werd flink geforceerd en viel uiteindelijk met kozijn en al de woning in. Eenmaal in de woning werd er onderzoek verricht waarop uiteindelijk niets is gevonden. De woningbouw zorgt voor afdichting.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Politie valt woning Eliotplaats Rotterdam binnen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is woensdag aan het einde van de middag een woning aan de Eliotplaats binnengevallen. De inval werd uitgevoerd door leden van het Team Parate Eenheid in het kader van een lopend onderzoek.

Echt zonder geweld naar binnen komen lukte niet, de deur werd flink geforceerd en viel uiteindelijk met kozijn en al de woning in. Eenmaal in de woning werd er onderzoek verricht waarop uiteindelijk niets is gevonden. De woningbouw zorgt voor afdichting.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!