Automobilist rijdt voetganger bijna aan in Gorinchem en steekt hem neer

donderdag 23 juli 2020 14:59

Gorinchem – In de nacht van woensdag op donderdag is een man neergestoken op de W. de Vries Robbéweg. Even ervoor probeerde dader hem aan te rijden. De politie zit met veel vragen en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Het incident vond plaats tussen 03.15 en 03.45 uur. De automobilist reed bijna een voetganger aan op de bewuste weg. De bestuurder reed weg, maar kwam even later terug, stapte uit en stak de voetganger vervolgens neer. Het steekincident gebeurde ter hoogte van de begraafplaats.

Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Gorinchem, moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Dezelfde nacht nog arresteerde de politie een 30-jarige man, eveneens uit Gorinchem, als verdachte. Zijn rol wordt onderzocht en de aangetroffen auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Getuigenoproep
De politie heeft veel vragen in dit onderzoek en denkt dat er mogelijk een tweede verdachte betrokken is. De politie roept daarom eventuele getuigen op om zich te melden. U kunt contact opnemen via het algemene politienummer 0900-8844. Tips anoniem melden is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem op de website of op telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Automobilist rijdt voetganger bijna aan in Gorinchem en steekt hem neer
Schrijver:

 

 

Gorinchem – In de nacht van woensdag op donderdag is een man neergestoken op de W. de Vries Robbéweg. Even ervoor probeerde dader hem aan te rijden. De politie zit met veel vragen en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Het incident vond plaats tussen 03.15 en 03.45 uur. De automobilist reed bijna een voetganger aan op de bewuste weg. De bestuurder reed weg, maar kwam even later terug, stapte uit en stak de voetganger vervolgens neer. Het steekincident gebeurde ter hoogte van de begraafplaats.

Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Gorinchem, moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Dezelfde nacht nog arresteerde de politie een 30-jarige man, eveneens uit Gorinchem, als verdachte. Zijn rol wordt onderzocht en de aangetroffen auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Getuigenoproep
De politie heeft veel vragen in dit onderzoek en denkt dat er mogelijk een tweede verdachte betrokken is. De politie roept daarom eventuele getuigen op om zich te melden. U kunt contact opnemen via het algemene politienummer 0900-8844. Tips anoniem melden is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem op de website of op telefoonnummer 0800-7000.

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!