Automobilist rijdt voetganger bijna aan in Gorinchem en steekt hem neer

Date:

Deel bericht:

Gorinchem – In de nacht van woensdag op donderdag is een man neergestoken op de W. de Vries Robbéweg. Even ervoor probeerde dader hem aan te rijden. De politie zit met veel vragen en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Het incident vond plaats tussen 03.15 en 03.45 uur. De automobilist reed bijna een voetganger aan op de bewuste weg. De bestuurder reed weg, maar kwam even later terug, stapte uit en stak de voetganger vervolgens neer. Het steekincident gebeurde ter hoogte van de begraafplaats.

- Advertisement -

Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Gorinchem, moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Dezelfde nacht nog arresteerde de politie een 30-jarige man, eveneens uit Gorinchem, als verdachte. Zijn rol wordt onderzocht en de aangetroffen auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Getuigenoproep
De politie heeft veel vragen in dit onderzoek en denkt dat er mogelijk een tweede verdachte betrokken is. De politie roept daarom eventuele getuigen op om zich te melden. U kunt contact opnemen via het algemene politienummer 0900-8844. Tips anoniem melden is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem op de website of op telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Kransen vernield bij monument ‘De Vallende Ruiter’ in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei zijn alle bloemenkransen bij monument 'De...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding van verdachten in auto | A16 Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht op de A16 een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van drie...