Flinke brand op terrein van scheepswerf van Cralingenweg Krimpen aan den IJssel

donderdag 23 juli 2020 13:35

Krimpen aan den IJssel – Op het terrein van een scheepswerf aan de van Cralingenweg is donderdagmiddag een forse brand uitgebroken. De brand ontstond in een 20ft container en was al vrij snel uitslaand. De brandweer is onderweg met meerdere blusvoertuigen en een groot water transport. In de buurt van de container staan andere containers en een Romneyloods.

De brandweer heeft een schuimblusvoertuig op pad gestuurd, met behulp van het groot water transport proberen ze de brand zo snel mogelijk onder controle te krijgen om overslag te voorkomen. De Havendienst is met een blusvaartuig onderweg.

 

0 reacties

Flinke brand op terrein van scheepswerf van Cralingenweg Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Op het terrein van een scheepswerf aan de van Cralingenweg is donderdagmiddag een forse brand uitgebroken. De brand ontstond in een 20ft container en was al vrij snel uitslaand. De brandweer is onderweg met meerdere blusvoertuigen en een groot water transport. In de buurt van de container staan andere containers en een Romneyloods.

De brandweer heeft een schuimblusvoertuig op pad gestuurd, met behulp van het groot water transport proberen ze de brand zo snel mogelijk onder controle te krijgen om overslag te voorkomen. De Havendienst is met een blusvaartuig onderweg.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!