Vrouw die baby uit het water redde in het zonnetje gezet

donderdag 23 juli 2020 15:39

Spijkenisse – De schrik van elke moeder: afgelopen 20 juli rolde een kinderwagen met daarin een baby in het water. Door heldhaftig optreden van omstanders werd het kleintje gered. Gisteren zette de politie een van de redders in het zonnetje.

Het gebeurde afgelopen maandag aan het Borstelgras in Spijkenisse. De moeder was met haar zoontje en baby buiten, toen plots de kinderwagen in het water rolde. Door hulpgeroep kwamen omstanders kijken en zagen de moeder in het water en de kinderwagen half boven het wateroppervlakte uitsteken. Direct trokken ze de kinderwagen op het droge, maar de baby lag er niet in.

Snel zag een vrouw die geholpen had de baby onder water en trok deze er snel uit. Zowel de moeder als de baby werden ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie maken beiden het goed.

De politie ging gistermiddag langs bij de vrouw die de baby uit het water redde. Zij is uitgebreid bedankt en haar is een bloemetje uitgereikt. Zonder haar optreden had het mogelijk heel anders kunnen aflopen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrouw die baby uit het water redde in het zonnetje gezet
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – De schrik van elke moeder: afgelopen 20 juli rolde een kinderwagen met daarin een baby in het water. Door heldhaftig optreden van omstanders werd het kleintje gered. Gisteren zette de politie een van de redders in het zonnetje.

Het gebeurde afgelopen maandag aan het Borstelgras in Spijkenisse. De moeder was met haar zoontje en baby buiten, toen plots de kinderwagen in het water rolde. Door hulpgeroep kwamen omstanders kijken en zagen de moeder in het water en de kinderwagen half boven het wateroppervlakte uitsteken. Direct trokken ze de kinderwagen op het droge, maar de baby lag er niet in.

Snel zag een vrouw die geholpen had de baby onder water en trok deze er snel uit. Zowel de moeder als de baby werden ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie maken beiden het goed.

De politie ging gistermiddag langs bij de vrouw die de baby uit het water redde. Zij is uitgebreid bedankt en haar is een bloemetje uitgereikt. Zonder haar optreden had het mogelijk heel anders kunnen aflopen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!