zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Agenten lossen waarschuwingsschoten bij aanhouding vuurwapengevaarlijke man in Rotterdam-Zuid

- advertentie -

Rotterdam – Vrijdagavond 24 juli heeft de politie waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een man met een vuurwapen. Dit gebeurde in een parkje tussen de Bredenoord en Oldenoord in Rotterdam-Zuid.

Rond 21.00 uur kwamen agenten ter plaatse bij het parkje nadat zij een melding hadden ontvangen dat iemand een vuurwapen bij zich zou hebben. Bij een bankje troffen ze een man aan die voldeed aan het signalement. Vanwege de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen werd een BTGV (BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten) gestart.

De man volgde volgens de politie niet de aanwijzingen op die werden gegeven. Daarom losten agenten waarschuwingsschoten. Hierna kon de man alsnog worden aangehouden. Er werd inderdaad een vuurwapen bij hem aangetroffen. Omdat agenten schoten hebben gelost, doet de Rijksrecherche onderzoek. Bij het incident raakte niemand gewond.


Bron foto’s: Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -