Bestuurder snorscooter gewond na aanrijding met auto Herenstraat Gouda

vrijdag 24 juli 2020 20:49

Gouda – Vrijdagavond 24 juli rond 20.30 uur is een bestuurder van een snorscooter gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Herenstraat in Gouda.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist reed achteruit, toen de bestuurder van de snorscooter aankwam. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen.

Foto’s : Ingezonden

20200724204851.jpg

 

0 reacties

Bestuurder snorscooter gewond na aanrijding met auto Herenstraat Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Vrijdagavond 24 juli rond 20.30 uur is een bestuurder van een snorscooter gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Herenstraat in Gouda.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist reed achteruit, toen de bestuurder van de snorscooter aankwam. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen.

Foto’s : Ingezonden

20200724204851.jpg

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!