Grote brand woning Hazerswoudestraat Zoetermeer

zaterdag 25 juli 2020 16:44

Zoetermeer – In een woning aan de Hazerswoudestraat in Zoetermeer is zaterdag rond 16.15 uur een forse brand uitgebroken. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar grote brand om uitbreiding te voorkomen. Het is nog onbekend of er sprake is van slachtoffers.

De brand zou woedden in de spouwmuur, een speciale ploeg uit Ouderkerk aan den IJssel is opgeroepen met een speciaal blussysteem een zogenoemde cobra-cutter. Met dit systeem kan door muren heen worden geblust zonder schade te maken.

Foto’s : Sebastiaan Barel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote brand woning Hazerswoudestraat Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – In een woning aan de Hazerswoudestraat in Zoetermeer is zaterdag rond 16.15 uur een forse brand uitgebroken. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar grote brand om uitbreiding te voorkomen. Het is nog onbekend of er sprake is van slachtoffers.

De brand zou woedden in de spouwmuur, een speciale ploeg uit Ouderkerk aan den IJssel is opgeroepen met een speciaal blussysteem een zogenoemde cobra-cutter. Met dit systeem kan door muren heen worden geblust zonder schade te maken.

Foto’s : Sebastiaan Barel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!