Politie haalt 11-jarige automobilist van de weg in Numansdorp

Date:

Deel bericht:

Numansdorp – Agenten die met stomheid zijn geslagen kom je niet vaak tegen. Ze maken immers een hoop mee. Toch gebeurde het met twee agenten in Numansdorp als zij een elfjarig jongetje zien rijden in een auto.

De politie van de Hoeksche Waard vertelt over het voorval op hun facebookpagina: “Wij zijn zelden zo achterover gevallen van verbazing”, zo begint hun verhaal.

- Advertisement -

Agenten zijn aan het surveilleren als zij een ‘Duitse bolide’ abrupt zien stoppen bij een kruising. Als de dienders een kijkje nemen in de auto, zien ze tot hun verbazing een jongetje achter het stuur zitten. Agenten spreken de inzittenden aan, waarna de bijrijder zich gelijk komt verontschuldigen. Hij vond het rustig genoeg om zijn zoon een stukje te laten rijden.

De jongen blijkt pas elf jaar oud en agenten zijn met stomheid geslagen. Uiteraard is het niet de bedoeling om zo’n jong iemand die geen rijbewijs heeft – of überhaupt nog nauwelijks bij het stuur en de pedalen kan – op de openbare weg te laten rijden met alle risico’s van dien. Agenten hebben een proces-verbaal opgemaakt.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Aanhouding in onderzoek explosie in Numansdorp

Numansdorp - Zaterdag 23 december is een 32-jarige man uit Numansdorp aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij...

Explosie bij woning Wethouder van der Veldenweg Numansdorp

Numansdorp - Een woning aan de Wethouder van der Veldenweg is woensdagavond doelwit geworden van een aanslag met...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...