Automobilist scheurt met 211 km/u over A12 bij Gouda

maandag 27 juli 2020 11:27

Gouda – Een automobilist is zondag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij op de A12 ter hoogte van Gouda door de videoauto werd gepakt met een snelheid van 211 km/u. Op het stuk waar de man reed is 100 km/u per uur toegestaan.

Na de correctie van de snelheid hield de politie 204 km/u per uur over. Een overschrijding van 104km/u, de man kon zondagmorgen zijn papiertje inleveren en krijgt deze vermoedelijk ook voor een tijd niet meer terug.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist scheurt met 211 km/u over A12 bij Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een automobilist is zondag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij op de A12 ter hoogte van Gouda door de videoauto werd gepakt met een snelheid van 211 km/u. Op het stuk waar de man reed is 100 km/u per uur toegestaan.

Na de correctie van de snelheid hield de politie 204 km/u per uur over. Een overschrijding van 104km/u, de man kon zondagmorgen zijn papiertje inleveren en krijgt deze vermoedelijk ook voor een tijd niet meer terug.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!