Gewonde na aanrijding tussen scooter en auto Schiekade Rotterdam

vrijdag 31 juli 2020 11:28

Rotterdam – Op de Schiekade met de Heer Bokelweg is vrijdagochtend de bestuurder van een snorscooter gewond geraakt na aanrijding met een auto. Het slachtoffer werd geschept door een witte Audi en kwam lelijk op de grond terecht.

Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om ambulance-personeel te ondersteunen. Het slachtoffer is na de eerste behandeling met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak wordt onderzocht door de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gewonde na aanrijding tussen scooter en auto Schiekade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Schiekade met de Heer Bokelweg is vrijdagochtend de bestuurder van een snorscooter gewond geraakt na aanrijding met een auto. Het slachtoffer werd geschept door een witte Audi en kwam lelijk op de grond terecht.

Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om ambulance-personeel te ondersteunen. Het slachtoffer is na de eerste behandeling met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak wordt onderzocht door de politie.

 

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Brand bij schroothandel De Bruin Recycling Ampereweg Woerden

Woerden - Vrijdagmiddag 7 augustus rond 15.55 uur was brand ontstaan bij schroothandel De Bruin Recycling in aan de Ampereweg in Woerden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Brandweer heeft de brand gecontroleerd en nablus-werkzaamheden uitgevoerd....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!