maandag, december 6, 2021
2.5 C
Rotterdam
maandag 6 december 2021

Wederom ongeval tussen fietser en auto Laan van Avant-Garde Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zondagavond 2 augustus rond 21.00 uur heeft wederom een ongeval tussen een fietser en auto plaatsgevonden op de Laan van Avant-Garde in Rotterdam. Een fietser zag een auto over het hoofd en reed tegen de zijkant van de auto.

Het slachtoffer kwam hard ten val en liep meerdere schaafwonden op. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. De verkeerspolitie heeft onderzoek verricht.

De Laan van Avant-garde is een doorgaande weg door de wijk Nesselande. De bewoners klagen regelmatig over hardrijdende auto’s, de gemeente is op de hoogte van de problemen op de weg maar kan er niet veel aan veranderen. Het plaatsen van drempels bijvoorbeeld geeft teveel vertraging voor hulpdiensten die snel ter plaatse moeten kunnen zijn

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

20200802223440.jpg

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -