Internetafspraak loopt uit op gewapende beroving in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 45-jarige man dacht via internet een aardige mevrouw te hebben ontmoet met wie hij zondagavond afsprak. In zijn woning werden zij overvallen door drie mannen. De politie roept getuigen op die wellicht informatie hebben over de drie mannen of de vrouw.

De man had zojuist met zijn date wat aankopen gedaan bij een elektronicawinkel op het Binnenwegplein toen zij rond 19.00 uur de man zijn woning aan de Henegouwerlaan binnen gingen. Vlak nadat zij binnenstapten kwamen drie mannen eveneens de woning binnen. Onder bedreiging van het mes werd het slachtoffer gedwongen geld en pasjes af te staan.

- Advertisement -

De vrouw met wie de man een afspraak had, lijkt in het complot te zitten. De drie overvallers en de vrouw verlieten samen de woning en lieten de man achter in zijn badkamer. Het slachtoffer belde hierna direct de politie die een onderzoek startte.

Getuigenoproep
De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden. Wellicht heeft u drie mannen – eventueel in het bijzijn van de vrouw – al eerder rondom de woning aan de Henegouwerlaan gezien, of heeft u het slachtoffer en de vrouw achtervolgd zien worden toen zij vanaf het Binnenwegplein afkwamen. Heeft u bruikbare informatie voor het politieonderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem tips melden kan eveneens via 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...