Jongen zonder rijbewijs neemt stiekem auto van broer mee in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Een 19-jarige jongen heeft zich afgelopen nacht aardig in de problemen gewerkt toen hij besloot om de auto van zijn broer (zonder zijn medeweten) mee te nemen.

De jongen was met een aantal minderjarigen onderweg naar recreatiegebied Noord Aa in Zoetermeer, om daar samen een “drankje te doen”. Helaas voor hem liep hij tegen de politie op die hem onderwierp aan een controle. De jonge bestuurder kon zich niet identificeren en de agenten twijfelden of de automobilist wel over een geldig rijbewijs beschikte.

- Advertisement -

De agenten namen de 19-jarige mee naar het bureau om zijn identiteit vast te stellen. Daar bleek inderdaad dat de jongen geen rijbewijs had en daarbovenop de auto van zijn broer stiekem had meegenomen. Na contact opgenomen te hebben met de broer, bleek hij geen aangifte te willen doen aangaande het joyriden.

Agenten kwamen er eveneens achter dat het niet de eerste keer is dat de jongen zonder rijbewijs achter het stuur is gekropen. Opnieuw is een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs. De Officier van Justitie zal zich buigen over de zaak. De jongen zal daarom nog horen wat de strafeis wordt. Daarnaast zal hij zijn broer eveneens nog een uitleg verschuldigd zijn.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...