Twee auto’s op Essenburgsingel in Rotterdam verwoest na brandstichting

maandag 3 augustus 2020 11:20

Rotterdam – Afgelopen nacht zijn op de Essenburgsingel twee auto’s verwoest door brand. De politie gaat uit van brandstichting.

De brandweer werd rond 01.00 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand. Eenmaal aangekomen in de straat bleek een geparkeerde auto in lichterlaaie te staan en was het vuur inmiddels ook overgeslagen naar de auto ernaast. Ondanks dat de brandweer het vuur geblust heeft, moeten beide auto’s als verloren worden beschouwd.

De politie gaat uit van brandstichting en doet nader onderzoek. Mensen die eventueel iets gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Bron foto: Politie Delfshaven

 

0 reacties

Twee auto’s op Essenburgsingel in Rotterdam verwoest na brandstichting
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Afgelopen nacht zijn op de Essenburgsingel twee auto’s verwoest door brand. De politie gaat uit van brandstichting.

De brandweer werd rond 01.00 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand. Eenmaal aangekomen in de straat bleek een geparkeerde auto in lichterlaaie te staan en was het vuur inmiddels ook overgeslagen naar de auto ernaast. Ondanks dat de brandweer het vuur geblust heeft, moeten beide auto’s als verloren worden beschouwd.

De politie gaat uit van brandstichting en doet nader onderzoek. Mensen die eventueel iets gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Bron foto: Politie Delfshaven

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!