Grote druktes in strandplaatsen in de regio; Gemeente Katwijk roept mensen op niet meer te komen

donderdag 6 augustus 2020 12:47

Regio – Diverse gemeenten aan de kust laten weten dat het erg druk is. Katwijk roept mensen zelfs op helemaal niet meer naar hun gemeente te komen.

Er is weer sprake van tropische temperaturen in Nederland en dat betekent dat mensen massaal weer naar de stranden trekken. Diverse gemeenten, waaronder Den Haag, Noordwijk en Katwijk hebben inmiddels laten weten dat het topdrukte is. De gemeente Katwijk roept mensen op om überhaupt niet meer te komen.

Hoek van Holland, Noordwijk en Den Haag zeggen dat de parkeerplaatsen inmiddels vol zijn. Noordwijk roept mensen op de auto verder van het strand te parkeren en gebruik te maken van shuttlebusjes. In Scheveningen zijn verkeersregelaars ingezet en zijn straten afgezet. In Hoek van Holland worden mensen geadviseerd de fiets of het ov te pakken of naar het strand bij de Rechtestraat te komen. De gemeente Wassenaar had al geanticipeerd op de drukte en heeft vooraf al verkeersmaatregelen genomen.


Bron foto: Archief (Strand Wassenaar)

 

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Code Oranje in het weekend door aanhoudende hitte | Nieuws op Beeld - […] Hitteplan actief Vanwege de hitte kondigde het RIVM afgelopen woensdag al aan dat het Nationale Hitteplan van kracht is.…

Grote druktes in strandplaatsen in de regio; Gemeente Katwijk roept mensen op niet meer te komen
Schrijver:

 

 

Regio – Diverse gemeenten aan de kust laten weten dat het erg druk is. Katwijk roept mensen zelfs op helemaal niet meer naar hun gemeente te komen.

Er is weer sprake van tropische temperaturen in Nederland en dat betekent dat mensen massaal weer naar de stranden trekken. Diverse gemeenten, waaronder Den Haag, Noordwijk en Katwijk hebben inmiddels laten weten dat het topdrukte is. De gemeente Katwijk roept mensen op om überhaupt niet meer te komen.

Hoek van Holland, Noordwijk en Den Haag zeggen dat de parkeerplaatsen inmiddels vol zijn. Noordwijk roept mensen op de auto verder van het strand te parkeren en gebruik te maken van shuttlebusjes. In Scheveningen zijn verkeersregelaars ingezet en zijn straten afgezet. In Hoek van Holland worden mensen geadviseerd de fiets of het ov te pakken of naar het strand bij de Rechtestraat te komen. De gemeente Wassenaar had al geanticipeerd op de drukte en heeft vooraf al verkeersmaatregelen genomen.


Bron foto: Archief (Strand Wassenaar)

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!