Verdachte omstandigheden bij woningbrand Waldeck-Pyrmontstraat Zoetermeer; Politie zoekt getuigen

donderdag 6 augustus 2020 07:09

Zoetermeer – Donderdagmorgen 6 augustus werden de bewoners van een woning aan de Waldeck-Pyrmontstraat in Zoetermeer opgeschrikt door een brandende auto en voordeur. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.

Bewoners werden rond 03.30 uur ruw uit hun slaap gewekt door het brandalarm. Hierop troffen ze hun voordeur en auto brandend aan. De brandweer wist het vuur bij de voordeur snel te blussen, zodat de brand zich niet verder door de woning verspreidde. Aan de auto, het portaal en de voordeur is veel schade aangericht.

De bewoners ontdekten het vuur gelukkig op tijd en wisten de woning – samen met hun huisdieren – tijdig te verlaten. Wel moesten zij onderzocht worden door het ambulancepersoneel voor ingeademde rook.

Politieonderzoek
De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken en zoekt getuigen. Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Of heeft u camerabeelden waar misschien verdachten opstaan? Bel dan naar de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Meld tips dan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000 of via de website.

Foto’s : Ingezonden

 

20200806070246.jpg20200806070249.jpg

 

0 reacties

Verdachte omstandigheden bij woningbrand Waldeck-Pyrmontstraat Zoetermeer; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Donderdagmorgen 6 augustus werden de bewoners van een woning aan de Waldeck-Pyrmontstraat in Zoetermeer opgeschrikt door een brandende auto en voordeur. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.

Bewoners werden rond 03.30 uur ruw uit hun slaap gewekt door het brandalarm. Hierop troffen ze hun voordeur en auto brandend aan. De brandweer wist het vuur bij de voordeur snel te blussen, zodat de brand zich niet verder door de woning verspreidde. Aan de auto, het portaal en de voordeur is veel schade aangericht.

De bewoners ontdekten het vuur gelukkig op tijd en wisten de woning – samen met hun huisdieren – tijdig te verlaten. Wel moesten zij onderzocht worden door het ambulancepersoneel voor ingeademde rook.

Politieonderzoek
De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken en zoekt getuigen. Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Of heeft u camerabeelden waar misschien verdachten opstaan? Bel dan naar de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Meld tips dan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000 of via de website.

Foto’s : Ingezonden

 

20200806070246.jpg20200806070249.jpg

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!