Grote problemen door defecte Calandbrug, strandgangers vast in file

vrijdag 7 augustus 2020 18:27

Rotterdam – Door grote problemen met de Calandbrug staan honderden strandgangers al ruim een uur in de file. De brug wil niet meer sluiten waardoor het verkeer zich flink ophoopt. Of de problemen zijn ontstaan door de hitte of een technisch probleem is niet bekend.

De Veiligheidsregio heeft inmiddels groot opgeschaald om de mensen in de file van verkoeling te gaan voorzien. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar GRIP-1 voor een goede afstemming tussen de verschillende hulpdiensten.

Hoelang de stremming nog gaat duren is niet bekend

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote problemen door defecte Calandbrug, strandgangers vast in file
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door grote problemen met de Calandbrug staan honderden strandgangers al ruim een uur in de file. De brug wil niet meer sluiten waardoor het verkeer zich flink ophoopt. Of de problemen zijn ontstaan door de hitte of een technisch probleem is niet bekend.

De Veiligheidsregio heeft inmiddels groot opgeschaald om de mensen in de file van verkoeling te gaan voorzien. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar GRIP-1 voor een goede afstemming tussen de verschillende hulpdiensten.

Hoelang de stremming nog gaat duren is niet bekend

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!