donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Schuur verwoest door BBQ Nystadtstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Wat gepland stond als een mooie zomerse BBQ-avond liep voor de bewoners van een woning aan de Nystadtstraat in Rotterdam wel even anders was. Er ontstond brand in de BBQ welke onder een afdak in een schuurtje stond. De brand sloeg vervolgens snel over naar de schuur van de bewoners en de buren.

De brandweer kon verdere verspreiding voorkomen en wist de ergste vlammen snel te blussen. Een gasfles werd veiliggesteld en gekoeld om eventueel ontploffingsgevaar te voorkomen. Waardoor de flinke brand ontstond is ons nog niet bekend.

Foto’s : Ingezonden

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -