Arrestatieteam en TPE vallen woning Dwarsstraat Schiedam binnen

zaterdag 8 augustus 2020 12:28
arrestatieteam-at

Rotterdam – De politie is vrijdagavond een woning aan de Dwarsstraat in Schiedam binnengevallen. Daarbij zijn twee mannen van 36 en 54 jaar opgepakt, het arrestatieteam en leden van het Team Parate Eenheid vielen de woning binnen nadat er tips waren binnengekomen dat er wapens in de woning aanwezig zouden zijn.

Na het binnenvallen bleek de tip van een getuige te kloppen, de 36-jarige Schiedammer had vier nepwapens die niet van echt te onderscheiden zijn in zijn woning liggen. De politie heeft de bewoner en zijn huisgenoot aangehouden en de wapens in beslag genomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Arrestatieteam en TPE vallen woning Dwarsstraat Schiedam binnen
Schrijver:

 

arrestatieteam-at 

Rotterdam – De politie is vrijdagavond een woning aan de Dwarsstraat in Schiedam binnengevallen. Daarbij zijn twee mannen van 36 en 54 jaar opgepakt, het arrestatieteam en leden van het Team Parate Eenheid vielen de woning binnen nadat er tips waren binnengekomen dat er wapens in de woning aanwezig zouden zijn.

Na het binnenvallen bleek de tip van een getuige te kloppen, de 36-jarige Schiedammer had vier nepwapens die niet van echt te onderscheiden zijn in zijn woning liggen. De politie heeft de bewoner en zijn huisgenoot aangehouden en de wapens in beslag genomen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!