Man aangehouden na mogelijke schietpartij Asserweg Rotterdam

zaterdag 8 augustus 2020 04:18

Rotterdam – Vrijdagavond 7 augustus rond 22,55 uur heeft een mogelijk schietincident plaatsgevonden aan de Asserweg in Rotterdam. Er werd gezien dat een man daar een paar keer met een handvuurwapen zou hebben geschoten.

Agenten waren snel ter plekke en wiste de man aan te houden. De politie heeft de omgeving ter hoogte van de school afgezet en onderzoek verricht. Of er daadwerkelijk is geschoten wordt nog onderzocht door de agenten. Er raakte niemand gewond.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20200808034519.jpg

 

0 reacties

Man aangehouden na mogelijke schietpartij Asserweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagavond 7 augustus rond 22,55 uur heeft een mogelijk schietincident plaatsgevonden aan de Asserweg in Rotterdam. Er werd gezien dat een man daar een paar keer met een handvuurwapen zou hebben geschoten.

Agenten waren snel ter plekke en wiste de man aan te houden. De politie heeft de omgeving ter hoogte van de school afgezet en onderzoek verricht. Of er daadwerkelijk is geschoten wordt nog onderzocht door de agenten. Er raakte niemand gewond.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20200808034519.jpg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!